Larice

“Larice” is the indoor & outdoor project of a sustainable house located in a residential complex in the south of Parma. The landscape project is designed around the hobbies of this family and include a nice wellness outdoor space with pool and jacuzzi. The concept find a balance between inside and outside and try to reach the best wellness home space with the less energy consumption.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s